Det här är Rdio Playlist

Alltid uppdaterade

Rdio bästa spellistor vad vi kallar för ”live”. Det betyder att de alltid är uppdaterade. Normalt sker detta en gång i veckan. Det betyder inte att vi byter ut alla låtarna på en lista, men att vi ser till att ny musik kommer upp och att ordningen känns bra.

För alla tillfällen

Alla playlists på Rdio är märkta med genre, stämning och vad vi på redaktionen tycker listan passar för. Allt ifrån party till träning. Om du sen vill relaxa till en House-lista är det såklart upp till dig. Det går ju att dricka rött vin till fisk också.

Spotify playlists

Har du Spotify får du enkelt din musik uppdaterad av Rdio. Tryck på +Subscribe i Spotify när du har en Rdio-playlist uppe. Så snart vi uppdaterar så är din lista uppdaterad. Ibland kan du behöva starta om Spotify för att du skall märka uppdateringen.

Köp på iTunes

Vill du hellre äga din musik, bränna den på skiva eller lägga över den på en mp3-spelare? Inga problem. Alla Rdio listor innehåller länkar till iTunes för att göra det enkelt för dig att köpa dem där.

Bevaka favoriter

Genom att markera en lista som favorit kommer du att få meddelanden på din profil på Rdio.se när en playlist är uppdaterad. Så snart du tittat på listan på sajten försvinner markeringen.

Skapa en musikprofil

Som en viktig del din personliga profil finns musikprofilen. Den ger dig en chans att visa världen vem du är genom att visa vad du gillar, men vi ger dig dessutom förslag på listor som passar dina inställningar. Allt för att du skall slippa leta.

Nyhetsbrev

Vi vill att du skall veta om så snart det kommer ny bra musik. Därför har vi ett nyhetsbrev där vi skriver om nyheter på våra spellistor och andra roliga saker från musikens värld.

Rdio Premium

Med Rdio Premium får du tillgång till alla tidigare versioner av våra Live-listor och artisternas egna listor. Du kan antingen betala för ett Premium-abonnemang eller använda dig av en värdekod, om du haft turen att lägga vantarna på en sådan.

Redaktörer med koll

Vi på Rdio tycker såklart att det är superviktigt hur en playlist ser ut. För att det skall bli bra är alla som gör våra spellistor personer som jobbar med musik. På så viss vill vi hitta en balans mellan det senaste och något som passar många, mellan det smala och det med en stor publik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>